ОТВОРЕНО   ПИСМООт член  на МО БСП -Пирдоп и председател на

...
ОТВОРЕНО   ПИСМООт член  на МО БСП -Пирдоп и председател на
Коментари Харесай

Отворено писмо от Даниел Богданов - председател на БАС-Мирково и член на МО БСП-Пирдоп

ОТВОРЕНО   ПИСМО
От член  на МО Българска социалистическа партия -Пирдоп и ръководител на БАС-Мирково, със  загриженост следящ развоя на дебата по отношение на утвърждението и нератифициране от страна на Република България на Истанбулската спогодба.
Господин Президент, господин Министър-председател, уважаеми ръководители на парламентарно показани политически партии,
Ние, българските социалисти, се обръщаме към Вас да деянията нужната мъдрост за опазването на българското общество от ново разделяне.
Ние пазиме изрично позицията за нератифициране на Истанбулската спогодба, която със своето неразбираемо и двусмислено наличие прави опити да се разрушат изгражданите епохи наред обичаи и морални устои.
Съществуват задоволително европейски и национални законодателства, които пазят правата и равенството сред половете и всяко волунтаристично пояснение води до комплициране, даже до дискриминация.
Българският народ повече от хилядолетие съхранява изконните християнски полезности, които са ни опазили от разнопосочни асимилационни нашествия. Мъдростта на националната памет е по-силна от всевъзможни опити с човешкия морал и с човешките правила на държание.
Опазването на родния език и на вековните ни неравствени и естетически обичаи е най-сигурният път за публичен и личностен приоритет в огромното семейство на Европейската общественост, която е нашият нов дом.
 
С УВАЖЕНИЕ:
Даниел Богданов 
Председател на БАС-Мирково и член на МО БСП-Пирдоп
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР